Kabelske uvodnice za ohišje

- 2022-09-06-


V bivalnih in industrijskih okoljih lahko najdete električna ohišja povsod.

 

Kabelske uvodnice v nepogrešljivem delu ohišja. Za ohišja je treba izbrati ustrezne kabelske uvodnice.



Plastične kabelske uvodniceinKovinske kabelske uvodniceza IP ohišja

 

Plastične kabelske uvodnice in kovinske kabelske uvodnice so najpogostejše kabelske uvodnice, ki se uporabljajo v ohišjih IP, zasnovane za pritrditev in pritrditev konca električnega kabla na ohišja, kovinske kabelske uvodnice pa ne le pomagajo, da ohišja dosežejo določeno raven IP.

 

Jixiangs plastične kabelske uvodnice so izdelane iznajlon PA66, so kovinske kabelske uvodnice izdelane iz ponikljane medenine ali nerjavečega jekla.

 

Tako plastične kot kovinske kabelske uvodnice lahko dosežejo zaščitovel IP68, odporen na slano vodo, šibko kislino, alkohol, olje, mast in običajno topilo. Tos najboljše rešitve za IP ohišja.




ATEX kabelske uvodnicezaprotieksplozijsko odporenohišja

 

Protieksplozijsko varno ohišje je ohišje, ki je dovolj trdno, da zadrži kakršno koli notranjo eksplozijo in prepreči vžig vnetljivih snovi v neposredni bližini. 

 

Eksplozijsko varna kabelska uvodnica jeograjen prostor to terminal the cable access,hold the force of being pulled out for cable and perform the connection management of cable ends.

 

Jixiangove protieksplozijsko varne kabelske uvodnice so izdelane iz ponikljane medenine ali nerjavečega jekla, s hitro namestitvijo, varnostjo, zanesljivostjo in dobrimi pr.otekcija.inima certifikat ATEX, lahko uporablja enojni ali dvojni pritisk.

 

Verjemite, da bodo naše kabelske uvodnice ATEX najboljša izbira za vaša protieksplozijsko varna ohišja.





Jixiang Connector profesionalni proizvajalec iz Kitajske inponuja široko izbiro kabelskih uvodnic, ki ustrezajo vašim potrebam.

Dobrodošli, da se posvetujete z nami, da izberemo ustrezne kabelske uvodnice za vaše ohišje. Z veseljem vam bomo pomagali.